Go to Top

Benløse Børnehave

Ny børnehave i Benløse

 

For Ringsted Kommune har CCBrun stået for opførelsen af en ny børnehave i Benløse.

Den nye børnehave er opført i ét plan, og har et færdigt areal på 822 m2. Der er tillige opført en uopvarmet liggehal på 96 m2 og et uopvarmet skur til legeredskaber og affald på 48 m2 samt et opvarmet teknikskur på 27 m2.

Bygningen er opført som let konstruktion med en regnskærm af lodrette brædder og lister samt træ/aluvinduer. Ventilationsanlægget er placeret centralt på taget og afskærmes visuelt af en facadeskærm med lodrette trælister svarende til resten af facaden.

Afslutningsvis de udvendige belægnings- og legearealer, som afleveres foråret 2018.

Den nye institution vil således indeholde plads til:
– 51 almene børnehavebørn
– 21 børnehavebørn med handicap
– 24 dagplejebørn

Projektet er udformet med høj grad af tilgængelighed samt flere specialløsninger af hensyn til børn med handicap.

Projektet er designet af BBP Arkitekter og Dominia Ingeniører.

 

Hovedentreprise

Bygherre
Ringsted Kommune

Arkitekt
BBP Arkitekter

Ingeniør
Dominia A/S, Rådg.Ing.

Projektsum
kr. 20.000.000

Udførelsesperiode
2016-2018

PDF Download PDF