Go to Top

Nyt ejerskab CC Brun

Administrerende direktør Kristian Lind trækker sig tilbage som daglig leder af CCBrun.

KGH Holding, Grindsted A/S overtager Kristian Linds aktiepost og dermed ejerskabet af CCBrun.

Læs hele pressemeddelelsen her ….

 

Pressemeddelelse

Nyt ejerskab fremtidssikrer CCBrun

Administrerende direktør Kristian Lind har gennem noget tid udtrykt ønske om at trække sig tilbage som daglig leder af CCBrun. I starten af juni måned lykkedes det at lande en aftale med KGH Holding, Grindsted A/S, der nu overtager Kristian Linds aktiepost og dermed ejerskabet af CCBrun.

Med engagementet fra KGH Holding, Grindsted A/S er CCBrun solidt rustet til fremtiden.

 

Kristian Lind: ”I min lange tid, 17½ år, som direktør har jeg set CCBrun vokse som en professionel entreprenør-virksomhed, der agerer på et højt håndværksfagligt og forretningsmæssigt niveau. CCBrun skal imidlertid endnu længere. Det fortjener både vores dygtige medarbejdere og vores kunder. Dette kræver imidlertid en ledelse med nye og andre kompetencer. En ledelse der har fokus på vækst, og som har kapacitet til at opsøge og indgå i helt nye samarbejdsrelationer. Jeg selv er en ledertype, som gerne involverer mig i detaljerne, og min arbejdsform er næppe optimal i en organisation, der gerne skal ekspandere. Desuden vil jeg gerne slippe tøjlerne, mens jeg er på toppen, så jeg også har overskud og energi til at nyde en tilværelse på noget lavere blus. Jeg vil bistå med overleveringen og fortsat løse særlige opgaver for bestyrelsen i CCBrun, men fremover fra en position i kulissen.”

 

KGH Holding, Grindsted A/S er en af de større entreprenørvirksomheder i Danmark, der siden midten af 1990’erne har haft delejerskab af CCBrun.

 

Entreprisedirektør Jan Stysiek overtager midlertidigt ledelsen af CCBrun. Jan Stysiek har været hos CCBrun i samlet 25 år, og i de seneste mange år har han fungeret som entreprisedirektør og souschef. Det er således en stabil og erfaren leder med dyb viden om samtlige aspekter af virksomheden, som har accepteret positionen som administrerende direktør, indtil bestyrelsen udpeger en ny ledelse.

 

Jan Stysiek: ”Selv om hverken vores kunder eller medarbejdere fremover vil bemærke nogen nævneværdig forskel i det daglige, så betyder KGH Holding, Grindsted A/S, at vi har fået langt større pondus, og at vi nu for alvor tror på øget vækst. Vi er således allerede i gang med et markant løft af tilbuds- og salgsarbejdet. Det gjorde naturligvis ondt, da jeg erfarede, at Kristian ønskede at trække sig, men jeg må indrømme, at det glædede mig, da jeg hørte at KGH Holding, Grindsted A/S besluttede at overtage Kristian’s aktier.”

 

21. juni 2019