Go to Top

Aktuelt

CCB Nyt, december 2019

Med årets sidste udgave af CCB Nyt nr. 72, ønsker vi alle

 

en rigtig glædelig jul og et godt nytår

 

Klik på bladet herunder og læs om status hos C.C. Brun ….

 

19. december 2019

 

Rejsegilde på Valsemøllen

Igår d. 27. november 2019 var det blevet tid til rejsegilde på Valsemøllen. Og som traditionen byder, blev der serveret pølser, lidt at drikke samt holdt taler.

C.C. Brun er igang med udførelsen af to tilbygninger i hovedentreprise.

 

valse1160_4952

 

28. november 2019

 

Ll. Næstved Skole, 1. spadestik

I dag mandag d. 25. november 2019 blev 1. spadestik taget til udvidelsen af Lille Næstved Skole, afd. Karrebækvej.

C.C. Brun har fået opgaven med udvidelsen i totalentreprise.

Udvalgsformand Lars Hoppe Søe tog første spadestik flankeret af skoleleder Torben Møller Nielsen og i overværelse af alle skolens elever fra 0.-6. klasse.

 

lns-25-11-19

 

 25. november 2019

 

Projektleder til C.C. Brun søges

Som projektleder er dit overordnede ansvar planlægning af kundernes byggeprojekt, herunder at sørge for en god og tydelig kommunikation med både bygherre, samarbejdspartnere og internt i firmaet.
Som projektleder har du ansvar for at lægge budget for nye sager og for sagens forventede forløb. Du sørger for løbende opfølgning og afrapportering vedr. ændringer i byggesagens økonomi.

Virksomheden gennemfører projekter med egne projektledere, og inden for egenproduktionen er virksomheden organiseret med entrepriseformænd, der har det ledelsesmæssige og faglige ansvar for de respektive fagområder.
Det er derfor projektlederens ansvar at opgavefordelingen mellem formand, byggeleder og øvrige interessenter er afklaret i god tid før byggeopstart og det er projektlederen der definerer byggelederens og formandens ansvarsforhold.

Kvalifikationer:

Du er formentlig ingeniør eller bygningskonstruktør, dog er en ting sikkert – du brænder for at være projektleder og har i tidligere projektleder stillinger skabt gode og dokumenterbare resultater.
Du har det overordnede faglige og økonomiske ansvar og sørger for:

• Aktiv deltagelse i tilbudsoverdragelse
• Udarbejdelse af tidsplaner
• Endeligt indkøb af materialer
• Etablering af akkordaftaler i samarbejde med formanden
• Forhandling med og styring af underentreprenører
• Byggemødedeltagelse, byggemødeledelse og regelmæssig byggepladskontakt

Personlige egenskaber:

Du trives med og motiveres af hele projektforløbet samtidig med at du mestrer alle faser i projektstyringen – du bliver bindeleddet mellem kunden, rådgiverne, samarbejdspartnere og egne håndværkere.
Som leder er du dygtig til at se helheden og uddelegere opgaver og ansvar til teamets medarbejdere. Du er god til at skabe relationer og kan se værdien i god service og kundepleje.
Du er en robust person med gode samarbejdsevner såvel evnen til at arbejde og tænke selvstændigt. Derudover kan du holde hovedet koldt når det presser på. Du er loyal, har et positivt livssyn og et godt humør.

Vi tilbyder

En attraktiv stilling i en virksomhed der er præget af en flad struktur og dermed kort vej til beslutningerne. Du kommer til at arbejde i et seriøst og professionelt miljø med en uformel omgangstone.
Alle arbejder mod et fælles mål og løser opgaverne i samarbejde. Virksomheden tilbyder frie og selvstændige arbejdsforhold, løn efter kvalifikationer og efteruddannelse.

Sådan kommer du i betragtning til jobbet:
Send snarest muligt en ansøgning og dit CV mærket ”Projektleder-CCB”” til vores eksterne rekrutteringspartner Madesa Consulting på sk@madesa.dk. Har du spørgsmål til jobbeskrivelsen, er du velkommen til at ringe til Søren Knudsen fra Madesa Consulting på telefon +45 40 10 43 89.
Search & selection processen: Der er ikke ansøgningsfrist for denne stilling. De bedst kvalificerede ansøgere vil blive kaldt løbende til samtale og processen afsluttes og annoncen gøres inaktiv, så snart den rette kandidat er på plads og tilbydes ansættelse.

Om at arbejde hos C.C. Brun Entreprise A/S
C.C. Brun Entreprise A/S er en mellemstor entreprenørvirksomhed med en større egenproduktion. Når du arbejder hos C.C. Brun har du altid nærværende kolleger i nærheden. Vi har stor fokus på arbejdsmiljø og kundetilfredshed og går gerne den ekstra meter for at hele projektet bliver leveret til alles tilfredsstillelse. Vi har til huse i smukke landlige omgivelser i Herlufmagle og med en opstart af virksomheden i 1947 har vi oparbejdet et godt og stabilt renommé i markedet indenfor byggeri.

 

Oktober 2019

 

CCB Nyt september 2019

Efteråret har nu meldt sin ankomst – og det betyder også at det er tid til efterårsudgaven af CCB Nyt med status på vores byggepladser, tilbudssager, nye medarbejdere m.m.

Klik på bladet herunder og læs om status hos C.C. Brun ….

forside-71-copy

 

Nyt skolebyggeri

Vi har netop vundet totalentreprisen på udvidelse af Lille Næstved Skole, afd. Karrebækvej.

Sammen med vores samarbejdspartnere Arkitekterne Køge A/S og MOE A/S skal vi nu i gang med at bygge en ny udskoling, som består af seks klasselokaler og tre faglokaler.

Vi glæder os til at komme i gang med byggeriet!

 

udv-ll-nae-skole-kompr

30. september 2019

 

CCB Nyt, juni 2019

CCB Nyt nr. 70 er udkommet – med nyt fra byggepladser, arbejdsmiljø m.m.

 

Klik her og læs bladet

 

Vi ønsker rigtig god sommer – og god fornøjelse med at læse CCB Nyt !

 

1. juli 2019

 

Nyt ejerskab CC Brun

Administrerende direktør Kristian Lind trækker sig tilbage som daglig leder af CCBrun.

KGH Holding, Grindsted A/S overtager Kristian Linds aktiepost og dermed ejerskabet af CCBrun.

Læs hele pressemeddelelsen her ….

 

Pressemeddelelse

Nyt ejerskab fremtidssikrer CCBrun

Administrerende direktør Kristian Lind har gennem noget tid udtrykt ønske om at trække sig tilbage som daglig leder af CCBrun. I starten af juni måned lykkedes det at lande en aftale med KGH Holding, Grindsted A/S, der nu overtager Kristian Linds aktiepost og dermed ejerskabet af CCBrun.

Med engagementet fra KGH Holding, Grindsted A/S er CCBrun solidt rustet til fremtiden.

 

Kristian Lind: ”I min lange tid, 17½ år, som direktør har jeg set CCBrun vokse som en professionel entreprenør-virksomhed, der agerer på et højt håndværksfagligt og forretningsmæssigt niveau. CCBrun skal imidlertid endnu længere. Det fortjener både vores dygtige medarbejdere og vores kunder. Dette kræver imidlertid en ledelse med nye og andre kompetencer. En ledelse der har fokus på vækst, og som har kapacitet til at opsøge og indgå i helt nye samarbejdsrelationer. Jeg selv er en ledertype, som gerne involverer mig i detaljerne, og min arbejdsform er næppe optimal i en organisation, der gerne skal ekspandere. Desuden vil jeg gerne slippe tøjlerne, mens jeg er på toppen, så jeg også har overskud og energi til at nyde en tilværelse på noget lavere blus. Jeg vil bistå med overleveringen og fortsat løse særlige opgaver for bestyrelsen i CCBrun, men fremover fra en position i kulissen.”

 

KGH Holding, Grindsted A/S er en af de større entreprenørvirksomheder i Danmark, der siden midten af 1990’erne har haft delejerskab af CCBrun.

 

Entreprisedirektør Jan Stysiek overtager midlertidigt ledelsen af CCBrun. Jan Stysiek har været hos CCBrun i samlet 25 år, og i de seneste mange år har han fungeret som entreprisedirektør og souschef. Det er således en stabil og erfaren leder med dyb viden om samtlige aspekter af virksomheden, som har accepteret positionen som administrerende direktør, indtil bestyrelsen udpeger en ny ledelse.

 

Jan Stysiek: ”Selv om hverken vores kunder eller medarbejdere fremover vil bemærke nogen nævneværdig forskel i det daglige, så betyder KGH Holding, Grindsted A/S, at vi har fået langt større pondus, og at vi nu for alvor tror på øget vækst. Vi er således allerede i gang med et markant løft af tilbuds- og salgsarbejdet. Det gjorde naturligvis ondt, da jeg erfarede, at Kristian ønskede at trække sig, men jeg må indrømme, at det glædede mig, da jeg hørte at KGH Holding, Grindsted A/S besluttede at overtage Kristian’s aktier.”

 

21. juni 2019

 

Rejsegilde på Rosendahl

På Rosendahl i Hørsholm var det i dag d. 12. april blevet tid til rejsegilde, … og traditionen tro blev der serveret pølser, lidt at drikke samt holdt taler.

CC Brun udfører hovedentreprisen ved udvidelsen af Rosendahl’s domicil i Hørsholm.

 

rosendahl-rejsegilde

 

12. april 2019

 

CCB Nyt marts 2019

Foråret er nu godt på vej, dagene bliver længere og vi går mod en lysere tid

– og så det er blevet tid til marts udgaven af CCB Nyt.

 

Klik her og læs bladet

forside69

 

Vi ønsker god læsning !

 

28. marts 2019

 

CCB Nyt, december 2018

Julen står for døren – og det betyder også at årets sidste udgave af CCB Nyt er udkommet.

Klik på bladet herunder og læs om status hos CCBrun.

Vi ønsker god læsning  – og

        en rigtig glædelig jul samt et godt nytår

 

forside-nr-68-copy

 

 

14. december 2018

 

Brolæggerprisen 2018

Den 25. oktober 2018 blev Brolæggerprisen 2018 overrakt  til Kragh & Berglund Landskabsarkitekter for belægningen foran Tingbjergs nye bibliotek og kulturhus.

Belægningen er udført i brosten (genanvendte engelske brosten), chaussésten og vådstøbte betonfliser, som tilsammen skaber et stort, åbent rum foran kulturhuset.

Fra Brolæggerlauget, Mikael Mortensen, var der ved overrækkelsen også stor ros til brolæggerholdet hos CCBrun Niels og Lars, som sammen med Morten Dahl, Henrik Post, Jan Olesen og Rico har udført et meget flot stykke brolæggerarbejde…

 

 

30. oktober 2018

 

Nyudlært bygningsstruktør

Flot omtale af Alexander Juhlin Jensen i Sjællandske, 19.10.2018.

Vi er meget stolte af Alexander og glæder os over at han efter sin læretid har valgt at fortsætte hos CCBrun….

 

Sjællandske, fredag d. 19. oktober 2018

alexander_juhlin

 

 

Nyudlært bygningsstruktør

Alexander Juhlin Jensen har bestået sin svendeprøve og er nu udlært bygningsstruktør.

Alexander afsluttede med højst mulige resultat – 3 x 12-tal og fik dermed en sølvmedalje.

Stort tillykke til Alexander med det flotte resultat !

 

alexander_udlaert

 

1. oktober 2018

Rejsegilde på HOFOR, Herjedalgade

Torsdag d. 30/8 2018 var det blevet tid til rejsegilde på HOFOR, Herjedalgade.

– og traditionen tro blev der holdt taler og sørget for pølser og en tår at drikke.

 

rejsegilde

 

31. august 2018

 

1. spadestik Snekkersten Vandværk

Torsdag d. 29.08.2018 blev der taget 1. spadestik til Forsyning Helsingørs nye vandværk i Snekkersten, som CCBrun skal bygge sammen med ingeniørvirksomheden Krüger, Gottlieb Paludan Architects og ISC Rådgivende Ingeniører.

 

Vandværket skal være i drift i december 2019, og det gamle værk skal være revet ned senest i august 2020.

 

Læs her mere fra 1. spadestik   https://www.helsingordagblad.dk/2018/08/29/taersboel-tog-foerste-spadestik-til-det-nye-vandvaerk-i-snekkersten/

 

30. august 2018

 

CCB Nyt, juni udgave

CCB Nyt – nr. 66 er nu udkommet.

 

Klik her og læs  – om status på vores byggepladser, tilbudssager, nye medarbejdere – og lidt historie …..

 

Vi ønsker en rigtig god sommer og god læsning !

 

27. juni 2018

 

Rejsegilde på SK Forsyning, Slagelse

På SK Forsyning i Slagelse blev det igår d. 22. maj tid til rejsegilde, som takket være en stor indsats fra medarbejdere og underentreprenører, kunne afholdes planmæssigt … og traditionen tro med pølsevogn samt taler af SK Forsyning’s formand Ole Drost og vores egen projektleder på projektet, Lars-Ole Andersen.

 

rejsegildeskf

 

23. maj 2018

 

 

Rejsegilde på Skovvang – Dagcenter for Demente

I dag 23. marts 2018, efter ca. 4 måneders produktion, blev der afholdt rejsegilde for Rudersdal Kommune’s nye Dagcenter for Demente.
Det smukt placerede dagcenter er på 300 kvm og er designet af arkitekterne Rørbæk & Møller.
CCBrun er totalentreprenør på projektet og har udført jord, kloak, beton og tømrerarbejder i egenproduktion.

Entreprisesummen er på kr. 10 mio.

skovvang_udklip

 

23. marts 2018

Nyudlært bygningsstruktør

Daniel Bjarnason har bestået sin svendeprøve og er nu udlært bygningsstruktør.
Stort tillykke til Daniel med det fine resultat – vi er glade for at Daniel har valgt at fortsætte i CCBrun.

 

daniel_2018

 

 

23. marts 2018

Nyt projekt – Snekkersten Vandværk

– Vi skal bygge nyt vandværk i Snekkersten

CCBrun skal sammen med ingeniørvirksomheden Krüger, Gottlieb Paludan Architects og ISC Rådgivende Ingeniører stå for totalentreprisen på Forsyning Helsingørs nye vandværk i Snekkersten.

Byggeriet har en samlet entreprisesum på 65 mio. kroner – inklusiv nedrivning af det gamle værk på Agnetevej – og første spadestik tages efter planen til august på samme adresse. Vandværket skal være i drift i december 2019, og det gamle værk skal være revet ned senest i august 2020.

 

Læs mere her i pressemeddelelsen fra Forsyning Helsingør … https://www.fh.dk/nyheder/nyt-moderne-vandvaerk-et-skridt-naermere

 

12. februar 2018

 

Rejsegilde hos Lundbeck

Fredag d. 2/2 2018 var det blevet tid til rejsegilde på Lundbeck i Valby

– og traditionen tro var der sørget for pølser og en tår at drikke.

Vores arbejder med opførelse af den nye bygning skrider planmæssigt fremad.

lundbeck_1562

 

5. februar 2018

 

1. spadestik – SK Forsyning A/S

13/12 2017 kl. 8.00 var der 1. spadestik for SK Forsynings nye domicil.

SK Forsyning er p.t. placeret 5-6 forskellige steder i Slagelse Kommune, og vil fremover blive samlet i et nyt moderne 2500 kvm kontorhus. Spaden blev ført af formanden for SK Forsynings bestyrelse, Ole Drost.
CCBrun Entreprise A/S er i samarbejde med PLH Arkitekter A/S og Ingeniørfirmaet Midtconsult vindere af totalentrepriseudbuddet, som var et udbud med mest muligt for kr. 41.0 mio. Hele 2018 vil forløbe med byggeriet, som efter 1. spadestik opstarter med nedrivning.

Hos CCBrun glæder vi os til samarbejdet.

 

1st-spadestik_1

 

14. december 2017

 

Færdig støbning på AffaldPlus

På vores råhusopgave på AffaldPlus i Næstved er vi nu færdige med støbning af silobygningen.

Se mere her:  AffaldPlus, Bio Pulp Plant

 

affaldplus1126_2247
Vi skal så i gang med en stålentreprise, hvor vi skal udføre tagkonstruktion med tilhørende stålplader på den nye betonsilo, samt ståltrappe til adgangsvej.

 

12. oktober 2017

 

Nye udlærte tømrer og bygningsstruktører

Tre af CCBrun’s lærlinge har fredag d. 29. september 2017 bestået svendeprøve.

Patrick Molter er nu udlært tømrer, Danni Andersen og Patrick Henriksen bygningsstruktører.

 

Stort tillykke til alle 3 !

 

Alle tre svende bliver i CCBrun efter endt læretid.

 

Patrick H. Molter, tømrer

patrickm_udlaert

Patrick Henriksen, bygningsstruktør

patrick_h_udlaert

Danni M. Andersen – bygningsstruktør – bestod svendeprøven med ros

danni_udlaert

 

 

3. oktober 2017

 

Udlærte hos C.C. Brun

Fredag d. 31. marts 2017 blev tre af vore lærlinge udlært.

Christopher som tømrer, Philip som tømrer og Jackie som bygningsstruktør.

Stort tillykke til alle 3 !

christopher_udlaert  Christopher

philip_udlaert  Philip

struktoer_1849  Jackie

 

5. april 2017

 

DM i Skills 2017

Danmarks dygtigste bygningsstruktører !

 

alexander-juhlin-jensen-mille-christine-eriksen-undervisningsminister-merete-riisager        alexander-juhlin-jensen-mille-christine-eriksen-2  

Foto: EUC Sjælland / Mads Sørensen

 

Det var to lærlinge fra EUC Sjælland i Næstved, der lørdag eftermiddag blev kåret som danmarks bedste bygningsstruktører ved DM i Skills 2017. Mille Christine Eriksen fra Per Aarsleff A/S og Alexander Juhlin Jensen fra C.C. Brun Entreprise A/S, har i tre dage gået op og ned af hinanden fra solen stod op, til den for længst var borte igen. Konkurrencen og den efterfølgende præmieoverrækkelse fandt sted i Gigantium i Aalborg, hvor undervisningsminister Merete Riisager, for øjnene af 3000 tilskuere overrakte trofæ og diplomer.

 

22 timer har makkerparret fra Næstved haft til at lave et bro-dæk. Det tidskrævende arbejde bestod af først at opbygge en forskalling til betonen. Dernæst at klippe, bukke og binde armeringsjernet for efterfølgende at støbe i formen. Lørdag formiddag blev forskallingen fjernet og tilskuere havde mulighed for at se de færdige opgaver inden fagspecialister bedømte opgaverne.

 

Samarbejdet mellem Alexander og Mille opstod, da de i optakten til de regionale mesterskaber i efteråret mødtes for første gang. Dengang opdagede de, at de hver især havde nogle spidskompetencer, som kunne forenes. Netop spidskompetencer blev sat i spil, da Alexander har sine styrker i opbygningen af forskallingen, mens Mille er har sine forcer i armeringen. Ved regionsmesterskaberne løb parret med sejren – og det gjorde de også idag!
Opgaven skulle løses mens tilskuere kunne stå og betragte deres arbejde. Et intenst forløb, som både var hårdt for hovedet og for kroppen. Heldigvis var der god opbakning fra faglærer Steffen Halberg fra EUC Sjælland, som har trænet holdet op til danmarksmesterskaberne. Lørdag var forældre, kærester og repræsentanter fra firmaerne mødt op, for at se de færdige opgaver og overvære præmieoverrækkelsen.

 

30.01.2017

 

DM i Skills er i gang…

Det er nu andendagen ved DM i Skills i Ålborg og struktørlærling Alexander er i fuld gang med sin opgave ….

 

 

27.01.2017

 

Fundamenter for kunst

For OJD Trading i Solrød har C.C. Brun udført en mindre betonopgave.

Der skulle opstilles tre nye kunstværker og som fundament til disse har vi støbt runde fundamenter i sort beton.

Efterfølgende er fundamenterne blevet håndpoleret og fremstår nu med en flot, blank overflade.

 

ojd_kunst

 

25. januar 2017

 

DM i Skills 2017

skills17-logo26.-28. januar 2017 afholdes DM i Skills i Aalborg og lige som sidste år har C.C. Brun også denne gang en af vores dygtige lærlinge med som deltager.

Struktørlærling Alexander Juhlin Jensen skal konkurrere i faget Bygningsstruktør sammen med sin makker Mille Eriksen. Sammen vandt makkerskabet det regionale mesterskab i efteråret 2016 og de er nu klar til forhåbentlig at gentage successen ved DM i Aalborg.

 

skills17_alexander

Her er Alexander i gang med at udføre forskalling som forberedelse til DM i Skills.

 

 

CCB Nyt nr. 60

CCB Nyt nr. 60 er udkommet.

Siden første nummer af CCB Nyt udkom i marts 2002, har bladet udviklet sig fra at være et internt informationsredskab til i dag at blive sendt ud til kunder, rådgivere, leverandører, samarbejdspartnere samt en del tidligere medarbejdere.

Klik og læs seneste nyt fra C.C. Brun.

forside60

Med denne udgave af CCB Nyt ønsker vi alle

en rigtig glædelig jul og et godt nytår !

December 2016

 

Ny Benløse Børnehave

Tirsdag d. 13. december 2016 tog Borgmester Henrik Hvidesten 1. spadestik til den nye Benløse Børnehave. C.C. Brun Entreprise A/S har fået opgaven med opførelse af børnehaven i hovedentreprise for Ringsted Kommune. Den nye børnehave er på ca. 800 kvm og skal erstatte en gammel børnehave, som fjernes efterfølgende.

spadestik_1672spadestik_1668

 

 

 

 

 

 

 

 

DM i Skills 2016

Ved DM i Skills 2016 i Fredericia modtog vores bygningskonstruktørlærling Danni Andersen BAR’s Arbejdsmiljøpris.

Ved uddeling af arbejdsmiljøprisen lægges vægt på evnen til at holde orden og ryddelighed, håndtere tunge byrder, undgå dårlige arbejdsstillinger, håndtere maskiner og værktøjer samt bruge personlige værnemidler.

 

skills16_1188 IMG_1191

Danni er færdig med sin opgave og slutter af med at sørge for

at der er ryddet op på “pladsen”.

Danni (til højre) med sin makker

efter overstået arbejde.

 

Røde Kors Frivillighus

Vi er i fuld gang med Frivillighuset for Røde Kors.

 

Klik videre her og hør mere om byggeriet/byggepladsen

eller her, og hør mere om Røde Kors’ aktiviteter på stedet.

 

4. november 2015

 

 

 

Nye prækvalifikationer

C.C. Brun er netop lykkedes med at blive prækvalificeret til to nye projekter

 

Vindtunnelprojekt på DTU Risø

C.C. Brun har opnået at blive prækvalificeret til at give tilbud på endnu et DTU projekt – denne gang drejer det sig om bygningsarbejder i forbindelse med etablering af en vindtunnel på DTU Risø.

 

Klima- og miljøcenter, Hillerød Service A/S

C.C. Brun er også blevet prækvalificeret i forbindelse med etablering af et nyt klima- og miljøcenter for Hillerød Kommune. Målsætningen med det nye klima- og miljøcenter er at samle medarbejderne omkring de 4 forsyningsarter (vand, spildevand, kraftvarme/varme samt genbrug) sammen med administration, kundecenter m.m. i en fælles bygning.
To meget spændende projekter, som vi glæder os til at regne på.

Kvartershuset – nyt totalentrepriseprojekt

Modernisering / renovering af Kvartershuset i København

 

C.C. Brun Entreprise A/S har i samarbejde med Dorte Mandrup Arkitekter og Steensen Varming netop vundet totalentreprisekonkurrencen om modernisering/renovering af Kvartershuset i København.

Kvartershuset ligger i Sydhavnen og er et af landets første foreningsdrevne beboerhuse. Huset fungerer som et socialt og kulturelt samlingsted for mange forskellige kultur- og fritidsaktiviteter.

Moderniseringen af Kvartershuset indebærer bl.a. en ny facade, som er bygget op som et åbent balkonsystem som giver adgang til alle etager. På øverste etage ligger p.t. en badmintonsal som skal ombygges til en multisal. Multisalen opdeles i to zoner for at give bedre og mere plads til hhv. sport og leg.

Bygningen er bevaringsværdig og renoveringen omfatter i alt ca. 597 m2.

Et spændende projekt – som kan medvirke til at Kvartershuset fortsat kan være et naturligt samlingspunkt for kvarteret.

1. spadestik Vordingborg Gymnasium

C.C. Brun skal i gang med en ny råhusopgave – opførelsen af råhuset til en ny multisal på Vordingborg Gymnasium.

Tirsdag d. 7. april 2015 blev 1. spadestik taget til den nye multisal.

Multisalen får plads til 200 elever, en siddetrappe med plads til ca. 100 samt en balkon ligeledes med plads til ca. 100 personer.

vogym_spadestik

1. spadestik blev taget af Rektor Ib Brøkner Christiansen flankeret af Borgmester Knud Larsen

 

 

 

 

8. april 2015

C.C. Brun er CE-godkendt

Certificering til EXC1 og EXC2

 

Alt stål, som skal bruges i byggeri, skal i dag være produceret af et CE-godkendt værksted.

C.C. Brun’s smedeafdeling har været gennem en certificeringsproces og vi er nu pr. 22. december 2014 blevet certificeret efter DS/EN 1090-1 til EXC1 og EXC2.

På C.C. Brun’s smedeværksted fremstilles alle former for stålkonstruktioner, dels til vore egne byggerier, dels til kunder overalt på Sjælland.

CE stål

 

Ny kontrakt – DTU Agora Bygn. 329

Det er med stor glæde, at C.C. Brun Entreprise A/S igen indgår en hovedentreprisekontrakt

med DTU, Danmarks Tekniske Universitet.

 

DTU Agora er en udvidelse og opgradering, ca. 2.000 kvm nybygning, hvor 3 eksisterende

bygninger bindes sammen, samt ca. 3.500 kvm ombygning af eksisterende faciliteter.

 

Med en kontraktsum på Mkr. 50 og en lodret opstart vil byggeriet allerede ved semesterstart

være synligt. Aflevering skal ske til semesterstart efter sommerferien 2015.

 

Hovedentreprisen er projekteret af Arkitekterne Rørbæk & Møller A/S i samarbejde med

Ingeniørfirmaet Alectia A/S

dtu_agora_model

Insitu-støbt Kultur- og Bevægelseshus KU.BE på Frederiksberg

Den 27. maj 2014 tog Frederiksberg Kommunes Borgmester Jørgen Glenthøj 1. spadestik for KU.BE, som bliver et unikt kultur- og bevægelseshus.

Et hus, som skal anvendes – i øvrigt gratis – til:

  • Leg og motion
  • Teater, dans og performance
  • Meditation og eftertænksomhed
  • Skrive- og maleworkshops
  • Pop op haver

Bygningen, som er designet og projekteret af arkitektfirmaerne MVRDV og ADEPT og Ingeniørfirmaet Søren Jensen, er på ca. 4400 kvm i 3 etaper og opføres 100% insitu-støbt i beton.

Råhusopgaven skal udføres af C.C. Brun Entreprise A/S, en opgave, som er vundet i licitation tilbage i februar 2014, med en kontraktsum på ca.

40 mkr.

Vi glæder os til at komme i gang.

Ny sag Københavns Energi, Tietgensgade

Marts 2012 – Ny sag Københavns Energi, Tietgensgade

For Københavns Energi skal vi i gang med en opgave, som omfatter ombygnings- og tilbygningsarbejder i det gamle Vestre Elektricitetsværk beliggende Tietgensgade 33, 1704 København V.

Bygningerne skal i fremtiden anvendes som distriktskontor, fjernkølecentral samt friskluftindtag for transformere.

De pågældende bygninger er opført 1896-98 med efterfølgende til- og ombygninger. Bygningerne er udført med mure og dæk af murværk og beton, tagkonstruktioner af stål, tømmer og beton.

Bygningernes udvendige fremtræden er bevaringsværdige.

Ny sag Chr. Hansen A/S, Roskilde

27.02.2012 – Ny sag Chr. Hansen A/S, Roskilde

For Chr. Hansen A/S skal vi i gang med en ny opgave.

Vi skal opføre et nyt værksted i Roskilde i hovedentreprise – entreprisesum kr. 5.0 mill.

Byggeriet Evaluerings Center

Februar 2012

På baggrund af gennemførte evalueringer hos Byggeriet Evaluerings Center har vi nu fået opdateret vores karakterbog.
Nøgletallene fra disse sager har betydet at vores bygge rating er blevet opdateret til

A B A A

hvilket må siges at være meget tilfredsstillende.

Klik her og se vores karakterbog